Indretning af stue
andre

Gode råd til at indrette stuen for små penge

h3322

Det kan hurtigt blive et kæmpe projekt og dyr affære, hvis du går i gang med at give stuen en makeover. Der er dog flere måder, hvorpå du kan lave nogle lækre fornyelser i stuen uden at bruge en kæmpe portion penge på det. Det gælder blot om at tænke økonomisk, ud af boksen og lidt kreativt. I denne artikel vi du få gode råd og tips til, hvordan du kan indrette din stue for meget små penge.

Hyggelig sofa

Skift de gamle stuemøbler ud til nye, brugte møbler

Er du blevet træt af dine stuemøbler? Det kan gøre en verden til forskel for indretningen, hvis de gamle møbler bliver skiftet ud med nogle andre. Har du hørt udtrykket ”some people´s trash – other people´s treasure? ” Med udtrykket menes der, at det som en anden person ikke længere kan bruge, kan have stor værdi for dig. 

Prøv derfor at kigge efter brugte møbler. Selvom nogen har smidt dem ud, så er det ikke ensbetydende med, at de ikke kan bruges mere eller fremstår slidte. Faktisk kan man ofte finde relativt nye og pænt velholdte møbler til ret så billige penge. Prøv at kigge i de lokale genbrugsbutikker, aviserne og på diverse salgsgrupper på Facebook. Så vil du helt sikkert kunne finde et godt kup.

Pift sofaen op

Hvis du er glad for din sofa, så kan du også hurtigt friske den op uden at skifte den ud. Køb nogle nye pyntepuder samt et nyt hyggetæppe og sofagruppen vil få et helt nyt udtryk. Du kan ligeledes skifte tæppet under sofabordet ud.

Bitcoin

Giv væggene en makeover

Noget, der giver stor forandring til et rum, er farven på væggene. En ny farve i stuen vil være noget, man lægger meget mærke til. Gå efter lyse farver, så rummet fremstår stort, åbent og rummeligt. Med hensyn til pynt og dekoration til væggene, så er det ofte en post, der løber op, hvis alt skal købes fra ny af. Her vil du lige som med møblerne kunne finde nogle fine og eventuelt retro ting brugt. Det er fedt at have noget, som alle ikke har. 

Vil du gerne have noget helt unikt, så kan du vælge at dekorere dine vægge med dine egne kreative malerier, hvor du bruger hele væggen som lærred. Tag blot nogle malingrester fra de andre rum og lad kreativiteten udfolde sig.

Kunne du godt tænke dig at have lidt flere penge til boligindretningen fremadrettet, så kan du overveje at investere nogle penge, så de kan formere sig til flere. Aktier kan være ret usikre, da du kan tabe en del penge her. En anden måde at investere på, er ved at investere i en kryptovaluta som Bitcoin. Du kan eventuelt få krypto-robotten Bitcoin Circuit til at hjælpe dig med at opnå et godt afkast af dine investeringer.

Kommentarer lukket til Gode råd til at indrette stuen for små penge