Pige lytter til musik
andre

Oplevelser med god musik

h3322

Der er skrevet musik til den helt store forelskelse, vredesudbruddet eller sorgen. Hvis du er den helt store fan af musik, kan du arrangere oplevelser, hvor du kan opleve forskelligt slags musik. Du kan opleve stille og mediterende musik på den store yogarejse, hvorimod du kan høre up-tempo musik til festen. Der er mulighed for at møde musikken i lige præcis den situation, du befinder dig i. Her kan du få inspiration til, hvordan lige netop musikken kan bruges i forskellige oplevelser. 

Dans og fest

En stor fest med god musik

Til den gode fest er musikken med til at sætte stemningen og få gæsterne ud på dansegulvet. Måske står du og skal arrangere den helt store gadefest, og derfor er det vigtigt, at der er styr på musikken, stedet for festen og maden. Til den store fest kan du hyre et band, der kan komme og spille gode numre, der byder gæsterne op til dans. Du kan også have en computer eller mobil til at ligge på bordet, hvor gæsterne selv kan ønske sange. På den måde kan de selv vælge hvilke sange, de synes, der passer til festen. 

Det danske sommervejr gør det usikkert at afholde en udendørs fest. Det er aldrig til at vide, hvornår himlen pludselig åbner sig, og det står ned i stænger. Det kan derfor være en god idé at leje et telt til den store fest, så gæsterne kan danse til musikken, selvom det regner. Du kan finde festudlejning i København, så du kan leje alt det, du står og mangler til den store fest. 

Yoga i naturen

En yogarejse 

Når du dyrker yoga, kan du bruge musikken til at fokusere på dig selv og finde ro. Du kan tage på en yogarejse for at få en anderledes oplevelse og møde en anden kultur. Du kan blandt andet rejse til Indien, hvor det er muligt at dyrke yoga i en måned, og derefter kan du vende hjem og undervise i det. Du kan få et helt nyt indspark fra musikken, der bruges til yoga. Samtidig har du mulighed for at se en anden del af verden, mens du fordyber dig og fokuserer på dig selv.  

På det store yogaeventyr er det vigtigt, at du har noget behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Det kan derfor være en god idé at anskaffe sig nogle gode yogabukser til rejsen. Yogabukser er behagelige at have på, og desuden er de meget elastiske, så de kan holde til yogaøvelserne. Der findes mange forskellige typer af yogabukser, så du kan finde de bukser, der passer bedst til dig og dine behov. Med de rette yogabukser i kufferten er du klar til at drage ud på en uforglemmelig rejse fyldt med anderledes musik og fordybelse.