Derfor maa du aldrig underprioritere dit sovevaerelse
andre

Derfor må du aldrig underprioritere dit soveværelse

h3322

For nogle kan det være nemt at glemme soveværelset, når de skal til at indrette deres hjem.

Nogen ser det måske som et rum, der er mere privat end andre, og som ens venner og familie alligevel aldrig skal se, så hvorfor overhovedet gøre noget ud af indretningen?

I virkeligheden skal du dog aldrig indrette dit hjem for at imponere nogen.

Tværtimod kan din indretning være med til at inspirere dig og give dig plads til at slappe af og genoplade, så du kan have mere energi og gåpåmod i hverdagen.

Det gælder absolut også i soveværelset.

Soveværelsets funktion

Selvom du ikke nødvendigvis tilbringer mange vågne timer i dit soveværelse, så kan det meget nemt være, at du alligevel tilbringer størstedelen af døgnets timer på dit soveværelse.

Det er nemlig formentlig her, du sover.

Derfor tjener soveværelset altså også en meget vigtig funktion i dit hjem, og for at gøre det til et endnu bedre rum at sove i så kan du have denne vigtige funktion med i dine overvejelser, når du skal indrette dit soveværelse.

Tænk dig godt om når du indretter dit soveværelse

Der er naturligvis mange ting du kan gøre, når du vil indrette dit soveværelset, og også i dette rum er der masse af mulighed for at indrette efter personlig smag og interesser.

Modsat dit kontor, din dagligstue, dit køkken eller så mange andre rum, så er det især på soveværelset, at du har fordel af at holde dig til de mest essentielle ting i din indretning.

Klik på dette link hvis du skal have en ny seng og ønsker mere information om netop dette.

Sengen er nemlig omdrejningspunktet for dit soveværelse.

Mange har måske også en kommode til at stå her. Måske har de også et spejl, hvor de kan tjekke dagens outfit ud. Nogen har måske en bogreol, mens andre kan finde på at bruge soveværelset som et pulterkammer.

Ingen af disse ting er forkerte at gøre, men det kan være en god idé at huske på, at soveværelsets vigtigste funktion er, at du har et sted at trække dig tilbage til, når du skal slappe af og sove.

Derfor kan det måske være en god idé ikke at have alt for mange ting, der fylder og skaber rod på dit soveværelse – og på den måde også i dit hoved – når du har mest brug for at slappe af.

Feng Shui i soveværelset

Alt dette med at have et soveværelse hvor der ikke er for meget kaos, falder meget i hak med principperne fra Feng Shui.

Feng Shui handler nemlig om at skabe en harmoni i indretningen, som giver mennesket mere ro.

At følge disse principper i soveværelset, giver måske særligt meget mening sammenlignet med mange andre rum, fordi soveværelset ofte bruges til at genoplade dine batterier efter en lang dag, så du igen kan få energi til at leve dit liv og have en god hverdag.

Nogle af de første ting du kan gøre, hvis du gerne vil have mere Feng Shui i dit soveværelse, er at:

  • Rykke sengen ud fra væggen så der er luft på begge sider af den.
  • Flytte klædeskabet, spejlet, tøjreolen og lignende ind i et andet rum.
  • Indrette dit soveværelse, så der er symmetri med for eksempel et ens sengebord på hver side af sengen.

Der er dog mange flere ting, som du kan gøre for at få mere Feng Shui på dit soveværelse, og det kan være meget interessant læsning. Hvis du ikke har tid til at sætte dig ind i det, så skal du dog bare gå efter, hvad der føles roligt og rigtigt for dig.

Kommentarer lukket til Derfor må du aldrig underprioritere dit soveværelse