andre

En jack russell terrier er til dig der søger en intelligent hund

h3322

Hunderacer har forskellige særpræg. Og mennesker har forskellige behov i forhold til deres hunde. Ønsker du en intelligent hund, der er let at træne, så skal du overveje en jack russell terrier.

Om en jack russell

Jack russell racen er avlet frem i England i 1800-tallet. Det er oprindeligt en jagthund. Den bliver blot op til 30 cm høj, men har en stor selvopfattelse og stor udstråling. Den vejer oftest et sted mellem 6 og 7 kg, og lever op til 16 år. Den er meget brugt i hestemiljøet, hvor den kan tildeles forskellige arbejdsopgaver, da den er meget agtpågivende, tillidsfuld og loyal.

Ikke nødvendigvis god til børn

En jack russell terrier er ikke den optimale familiehund. Men den kan trænes til det hvis det gøres fra hvalp. Som udgangspunkt vil andre kæledyr være et bytte, og så kan hunden have et afmålt forhold til bør. Så den skal socialiseres for at indgå i en familie, og hundens behov skal mødes.

Har brug for en have

Hvis du vil have en jack russell vil du være bedst stillet, hvis du har en have, hvor den kan bevæge sig rundt i. For hunden har et stort behov for motion og adgang til frisk luft. Så bor du i en lejlighed, skal du nok finde en anden hund. i

Kan trænes godt

Den store fordel med en jack russell er at den kan trænes godt. Du kan få rigtig god kvalitetstid med hunden under træning, og den er meget modtagelig for at blive trænet i forskellige discipliner. Det kan blive en ekstrem lydig hund med den rette træning. Og den kan trænes ved at hundens behov stimuleres, da hunden får enorm glæde når noget lykkedes og der er en belønning.

En tro følgesvend

Generelt får du en tro følgesvend, hvis du har fået trænet din jack russell terrier godt. Du kan stole på den, og du kan give den ansvar og opgaver. Og så vil din hund også beskytte dig. Det er nemlig en meget intelligent hund.

Kommentarer lukket til En jack russell terrier er til dig der søger en intelligent hund