andre

Få styr på sikkerheden i dit storkøkken

h3322

Et storkøkken indeholder som bekendt mange forskellige elementer, der kan udgøre en potentiel fare, for dig, dine medarbejdere og måske endda også de, der blot befinder sig i køkkenets nærhed på et uheldigt tidspunkt. Derfor kan det være uhyre vigtigt for dig som storkøkkenindehaver at have godt styr på styr på sikkerheden.

 

Gasinstallationer og -apparater

Gas kan være en særdeles farlig substans under flere forskellige forhold. Gas kan brænde, eksplodere og forgifte, hvis det ikke håndteres med de rette forholdsregler. Yderligere er diverse gasinstallationer en integreret del af det mange storkøkkener og dermed måske også dit. Er det tilfældet kan du orientere om de krav, der er for installeringen af gas, såvel som de apparater og værktøjer der bruger ressourcen. Det kan blandt andet være vigtigt, at dem der har stået for håndværket bag installeringen, kan stå til ansvar for det produkt de har leveret. Så har der været forskellige virksomheder eller fagpersoner i gang, kan det være en idé at sørge for, at der er styr på ansvarsfordelingen og des lige.

 

Derudover finder der angivelser for godkendelse af gasapparater. Det betyder, at sikkerhedsstyrelsen har lavet reguleringer for, hvilke typer af apparater, der forsvarligt kan bruges i et storkøkken. Det kan altså være en fordel for dig som storkøkkenindehaver at orienterer dig om disse krav for godkendelse og sørge for at dit materiel opfylder disse.

 

Følg anvisninger og sund fornuft

Der altså nok med sikkerhedsanvisninger og anbefalinger, du kan orientere dig om og følge, for at opnå et sikkert arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere. Derudover handler meget derudover om blot at bruge sin sunde fornuft, når der arbejdes med ting, der kan udgøre en risiko, hvilket du ej heller må forglemme. Så indret dit storkøkken og brug det efter myndighedernes anvisninger og din og dine medarbejderes sunde fornuft, så i forhåbentligt kan minimere den potentielle fare.

Kommentarer lukket til Få styr på sikkerheden i dit storkøkken