Menneskemængde, koncert
andre

Få råd til at komme på festival

h3322

Der findes mange gode festivaler her i Danmark. Der er lidt til enhver musiksmag, om man er til pop, rock, jazz eller noget helt fjerde. På nogle af de store festivaler i Danmark er der sågar store internationale kunstnere, der har kigget forbi. Er man til de internationale kunstnere, er Coachella, som er en festival i Californien, måske den rette festival. Her er der mange forskellige musikgenre, og nogle af de største amerikanske kunstnere spiller på festivalen.

En rejse rundt i verden kan altså være med til at udvide ens egen musikalske horisont. Uanset hvilket land man tager til, møder man en anden kultur, hvor musikken er det, der binder alle på festivalen sammen.  

Penge

Tag på festival rundt i verden

Har man prøvet at være på festival i Danmark, ved man også, at en festival er et nemt sted at møde nye mennesker. Rejser man rundt i verden for at prøve en anden form for festival, udvider man ikke bare sin musikalske horisont, men man lærer også nye mennesker at kende rundt omkring i verden. Det kan blive mødet med en helt anden kultur og et lærerigt møde med andre mennesker. 

En rejse rundt til en anden del af verden end Danmark kan blive en mindefuld og betydningsfuld rejse. Det kan også være mødet med en ny genre indenfor musikken, som man ikke troede, man kunne lide. Stemningen på festivalen er lige prikken over i’et i mødet med en ny musikgenre. For når stemningen er god, og menneskene omkring scenen har en fest, er det let at give sig hen til musikken og bare nyde øjeblikket.  

Få flere penge mellem hænderne

Det er ikke helt billigt at tage på festival. Vil man samtidig ud og opleve en festival i et andet land, skal der lægges flere penge til side. Det er både dyrt at få billet til en festival, en flybillet og mad. Med alle de udgifter løber beløbet hurtigt op og bliver dyrt. For nogle mennesker er den bedste løsning at spare op i en periode, til der er penge nok til rejsen, mens den bedste løsning for andre er at tage et lån. 

Der findes mange forskellige onlineudbydere på nettet, som hver har deres tilbud til et kviklån. På diverse hjemmesider er det muligt at sammenligne lånene, så man tager det lån, der passer bedst til den enkelte person. Kviklån er både hurtige og nemme at tage, og det er nemt at se, hvornår pengene skal være afbetalt. Hvis du står og mangler et kviklån så tjek her.  

Musik

Oplev Coachella

Hvis man er glad for internationale kunstnere, kan det være, at Coachella er den rette festival. Festivalen ligger tidligt på året, så det er en måde at se, hvad de internationale kunstnere har at byde på, når de tager rundt i verden på andre festivaler. Samtidig er festivalen fyldt med mennesker, der går rundt med blomsterkranse og glimmer. Festivalen er hypet på de sociale medier, hvor mange kendte personligheder lægger billeder op fra festivalen. 

Der findes mange forskellige slags festivaler rundt omkring i verden med meget forskellige musikgenrer. Det handler derfor om at finde ud af, hvilke forventninger man har til det at tage på festival. Man skal gøre op med sig selv, hvor man vil hen, og hvilken slags musikgenre man gerne vil høre. 

Hvis man allerede har planlagt en rejse til en bestemt destination, kan det også være spændende at undersøge mulige festivaler i området for at udvide sin musikalske horisont. Når først musikken går i gang, og stemningen er i top, er det let at blive revet med, og dermed bliver oplevelsen næsten vigtigere end destinationen. I sidste ende er det musikken og menneskene, der gør oplevelsen mindeværdig.  

Kommentarer lukket til Få råd til at komme på festival