ferie
andre

Gå efter en billig løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten

h3322

Hvis du gerne vil på ferie, men er lidt fleksibel med hvordan og hvornår du vil rejse, og ikke mindst din destination, så er en afbudsrejse det naturlige valg, sagen er nemlig den, at selv om du går efter en billig rejse, så er der masser at vælge i mellem, og du kan under normale omstændigheder finde flere udbydere der tilbyder talrige destinationer, så du kan vælge det der passer lige til dig og din familie.

Du kan endda også sortere efter hvor mange stjerner hotellet skal have, og for det ikke skal være løgn, så kan du også finde tilbud hvor du får all-inclusive med.

En lækker oplevelse der ikke ruinerer dig

Hvis du er indstillet på at tage det tilbud der nu kommer, i form af en afbudsrejse, så kan der virkelig være noget at spare, det er nemlig ikke et særsyn at du kan få en rejse for 2 personer for under 6.000 kr., og det kan i virkeligheden også gøres endnu billigere.

Og hvis du er til all-inclusive, så har du den fordel at du på forhånd ved præcis hvad rejsen kommer til at koste, fordi alt er med i pakken, dog kan det være en god idé at læse om hotellernes mad inden I tager af sted, så I ikke bliver skuffede over udvalget.

Hvis I vil spare endnu mere, så overvej at tage på ferie uden for højsæson, fordi I her kan spare endnu mere og samtidig undgår at blive overrendt af andre feriegæster.

De bedste råd til at få mest muligt ud af din afbudsrejse

Destinationen betyder en del for prisen, hvis du fx vælger Tyrkiet eller Egypten til afbudsrejse, så er det normalt billigt, men ønsker du dig Italien eller Spanien, så skal der normalt lægges flere penge.

Det kan godt betale sig at vælge hoteller med mange stjerner, også når du skal vælge en afbudsrejse, der kan nemlig være forskel i kvaliteten af den mad hotellerne serverer, og vælger du et hotel med flere stjerner, så vil sandsynligheden for en højere kvalitet alt andet lige være højere, og i mange tilfælde vil et hotel med 4 stjerner kun være lidt dyrere end et med 3.

En anden god idé er at tjekke hotellernes anmeldelser på nettet, se hvad andre gæster synes om det sted du gerne vil bo, det kan sagtens ske at du vil opleve det samme.

Kommentarer lukket til Gå efter en billig løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten