Mangel på overskud
andre

Få mere overskud i dit liv

h3322

Går du ofte rundt i hverdagen med følelsen af stress og utilfredshed, fordi alting bare sejler? Efter lange, koncentrerede dage på jobbet, kommer du hver dag hjem til det samme. Et hjem, hvor praktiske gøremål mangler at blive taget hånd om. 

Du er så træt efter endnu en travl arbejdsdag uden et pusterum. Du havde egentligt i sinde at gøre de sidste ting på “to-do listen”, som at få ryddet op og gjort ting klar til morgendagen, men udsigten til, at det bare vil tage endnu længere tid, end det burde, fordi rodebunker bare har hobet sig op, gør, at dynen og puden helt automatisk kalder dig i seng. Alle de ting, der skal sorteres og lægges ordentligt på plads, nej, det kan du simpelthen ikke overskue. 

Her kan du få lidt inspiration til, hvordan du kan finde mere overskud i dit liv og på den måde også trives bedre.

skydedør

Mennesket trives ikke i uorden 

Den konstante følelse af uduelighed og magtesløshed, der opstår i dig, kan i værste tilfælde føre til stress. Fordi følelsen af uorden helt automatisk gør os mindre afslappet. Det kan være, at du og din partner har det på samme måde. I ville ønske alt rodet ikke fandtes, men I finder hverken tid eller overskud til at lægge en ny plan for, hvordan I skal forhindre at rod og uorden opstår så ofte i hverdagen.

Det handler altså om at gøre noget ved det, hvis man pludselig føler, at man ikke har noget overskud, og et godt sted at starte er eksempelvis at snakke med sin partner eller ven.

Skydedøre er den rette løsning

Hvis det kun er den ene af jer I forholdet, der lever i rod og stress, så kan den påvirkelighed og frustrerende følelser, du render rundt med, altså i høj grad gå ud over din partner. Så hvis du eller I som par nikker genkendende til ovenstående problematik derhjemme, hvorfor får i så ikke fat i en skydedørsgarderobe til jeres tøj, køkkenet eller badeværelse? Få ordenen og overblikket tilbage med skydedørene, som fås i adskillige udgaver, hvor der er bestemt flere typer til enhver stilart at vælge imellem. Du kan læse mere om skydedøre og se tilbud via Skydedøre.

Skjult opbevaring med skydedørsgarderobe

Efter sorterings – og oprydningsarbejdet kan I nu fordele tøj, køkkensager, toiletsager m.m, inde bag skydedørsgarderoben, hvor mange går helt op til loftet fra gulvet, så der er masser af opbevaringsplads. Med et skjulested for alle de ting, der ikke ligefrem får dig til at føle ro i eget hjem, vil du forhåbentligt opleve følelsen af i mindre grad at være omgivet af uorden og uløste opgaver, der giver stress. Plus at det går meget hurtigere med at finde enkelte ting og sætte på plads igen. 

ølsmagning

Afbræk fra hverdagen med oplevelsesgaver

Men sommetider skal der en større oplevelse til, før hjernen fuldstændig kan glemme hverdagens pligter og tænke på noget andet for en kort stund. På Oplevelsesgaver.nu kan du, evt. med din bedste kammerat, få alverdens totalt hverdags-glemmende oplevelser. På hjemmesiden kan I se alle de oplevelser, I kan komme på, hvor I vil mærke adrenalinen pumpe igen og mærke faktummet, at I er i live helt uden, at I behøver at gå længe og spare sammen. Den bedste måde at hente energi tilbage i gruppen, er ved at fokusere på noget helt andet end det, der er stressfremkaldende. Oplagt mulighed for et sjovt og livsbekræftende afbræk fra hverdagen.

Kommentarer lukket til Få mere overskud i dit liv