spand med klude
andre
h3322

Mens festen eller koncerten står på, så er det de færreste, der tænker over den efterfølgende oprydning. Når du skal holde en festlig begivenhed, så er det desværre en stor del af opgaven, at der efterfølgende skal gøres rent og ryddes op. Derfor har vi her samlet et redskabsskur med 4 gode råd, der gør selve oprydningen lidt mere overskuelig dagen derpå – det vil nok være meget nyttigt!

1. Planlæg din angrebsmetode i god tid

Skal du stå for en større begivenhed, så ved du jo godt, at der kommer til at stå rengøring på programmet. Derfor er det altid en fordel, at du i god tid har planlagt, hvordan du vil gribe situationen an. På den måde slipper du for at skulle både udtænke og dirigere rengøringen med eventuelle tømmermænd.

Sørg for at have arrangeret skraldespande og løsninger, så gæsterne smider deres skrald og dåser ud på den nemmeste måde – ikke kun for dem, men også for dig. Derudover er det vigtigt, at du allerede har alle dine remedier til rengøringen klar på stedet, så du ikke først skal ud at anskaffe dig tingene.

gulvmoppe

2. Hav alle de nødvendige remedier

Inden festen løber af stablen, så sørg for at have anskaffet dig alle de ting, der vil gøre rengøringen let at klare. Hvis du har holdt fest eller en lille koncert, så skal du både klare rengøring af festlokalerne, toiletter og et evt. køkken. Derfor skal du som minimum bruge:

  • Spande
  • Støvsuger
  • Klude
  • Skuresvampe
  • Rengøringsmidler

Det er en god ide at anskaffe rengøringsmidler til erhverv, når du skal ordne større lokaler. På den måde er rengøringsmidlet både sikkert og effektivt, så du hurtigt kan komme videre.

3. Book gode venner og familie til hjælp

Hvis du kan overtale dem, så er venner og familie ofte en uundværlig hjælp til den efterfølgende oprydning og rengøring. Det kræver måske lidt overtalelse, men I kan meget lettere løfte opgaven i flok.

Hvis du får hjælp af dine nærmeste, så kan du eksempelvis byde dem på morgenmad eller en efterfølgende frokost som ekstra tak for deres hjælp.

4. Få professionelle til at klare skærene

Hvis du har råd og gerne vil slippe helt for bekymringerne, så kan du også lade professionelle klare oprydning og rengøring. Du skal selvfølgelig have lavet aftalen i god tid, så du både ved, at der kommer nogle og klarer skærene, men også så du kender den økonomiske udgift.