tid til forandring
andre

Brug A-kassen til at opleve fantastiske oplevelser

h3322

Der findes så mange fantastiske ting derude, som bare ligger og venter på dig. Oplevelser, som er det hele værd og ting at se, som alle bør se. Verdenen er et smukt sted og alle bør opleve den. Hvis du ikke er i gang med det, hvad er det så der holder dig tilbage? Er det pengene? Det bør det ikke være. Tilmed dig Ledernes A-kasse, så du kan få udbetalt det, du fortjener og du kan opleve hvad denne verden har at tilbyde dig.

A-kasse er ikke for tabere

Man kan godt tænke, at det kun er samfundets tabere som er med i A-kasser. At det kun er folk, som ikke kan få sig et arbejde, som er medlem af en A-kasse. Dette er simpelhent ikke sandt. Især ikke for Ledernes A-kasse. De har høje krav for, hvem de tager ind som kunder. Man skal nemlig være en af de fire følgende ting, for at være med i denne A-kasse: leder eller chef med eller uden personaleansvar, funktionær eller ansat i anden stilling, der fører frem til lederstilling, betroet medarbejder, der har særligt ansvar eller en disponeringsret, der kan forpligte virksomheden over for kunder, samarbejdspartner etc., ved at tage en uddannelse, der fører frem til, at du kan blive ansat i en lederstilling. Det er dem, som denne A-kasse er for. Det er dem, som kan være med og de er på ingen måde samfundets tabere.

penge

Men ikke nok med, at denne A-kasse kan udbetale dig dagpenge, så tilbyder de også 6 ugers gratis kursus, som er lederrelevant. Det er en A-kasse for ledere, lavet af ledere, som skal hjælpe dig med at blive en endnu bedre leder. Ikke nok med det, så vil denne A-kasse, ligesom andre A-kasser, udbyde hjælp til at skrive ansøgninger og CV til når du skal ansøge til en lederstilling eller andet. Der er selvfølgelig også en lønsikring involveret. Hvor andre A-kasser kun kan dække op til 80 %, så kan Ledernes A-kasse forsikre helt op til 90 %, hvilket putter dem over andre A-kasser og også forklare hvorfor de kan tillade sig, at være selektive med hvem de tager ind som kunder. Du kan også se på deres hjemmeside, hvor meget du sparer af penge, i forhold til andre A-kasser. Hvis du er villig til at betale 69 kr. ekstra om måneden, så kan du også blive medlem af deres fagforening.

skattekiste

Oplevelserne som kommer oveni

Men hele grunden til, at du skulle tilmelde dig ind i denne A-kasse, var jo for at du så kunne komme ud og tage på nogle vilde oplevelser. Sandsynligheden for at man ikke allerede tjener ganske fint, inden man tilmelder sig denne A-kasse er rimelig stor. Så det er ikke fordi man som sådan behøver ekstra. De skal gå til det ekstra i dit liv, som du ikke har råd til normalt. Dette værende rejser. Men hvor tager man så hen? Hvad er der at opleve, som man også kan opleve på kort tid, fordi man også skal passe sit arbejde? Det er lidt af en balance akt. Men gå på internettet og lad dig inspirere. Et godt sted at starte, ville være at kigge på nogle af de tropiske steder. Det er dejlige steder, som giver nogle gode oplevelser, som du ikke kan opleve her hjemme i Danmark.

 

Kommentarer lukket til Brug A-kassen til at opleve fantastiske oplevelser