fest
andre

Sådan holder du den bedste polterabend

h3322

Skal du arrangere en polterabend – og mangler du ideer til sjov underholdning og aktiviteter? Så er du kommet til det rette sted. En polterabend er en stor dag, der skal samle venner eller veninder om bruden og brudgommen. Det er dagen, hvor I skal give den gas og have det sjovt, inden dagens hovedperson skal giftes. Netop derfor er der flere gode grunde til at planlægge en sjov dag med en masse gode aktiviteter. Nedenfor kan du læse om nogle af de ideer, der er oplagte valg til en polterabend.

polterabendKom i gang med planlægningen


Når du skal udpege sjove indslag og aktiviteter, bør du først og fremmest overveje, hvad der kan være sjovt for hele gruppen. Derudover er det selvfølgelig hovedpersonen, der er i fokus, og som dermed er den vigtigste i selskabet. Der findes alverdens sjove aktiviteter, I kan få tiden til at gå med på dagen. Udover alkohol, mad og godt humør, kan det være en god idé at finde en ekstraordinær aktivitet, som skal være dagens højdepunkt. I den anledning kan du både overveje tivoliture, dans, paintball eller escape room. Netop escape room er underholdning, som de fleste helt klart vil være med på.
Besøger I et escape room, skal alle mand være med indover. Det betyder, at I i fællesskab skal bruge hovedet til at opklare de gåder og mysterier, der venter på jer. Her kan I dele jer op på hold bestående af maks seks personer pr gruppe. På den måde bliver I nemlig udfordret til at konkurrere imod hinanden. Det er en sjov aktivitet og oplevelse, der er genialt til netop polterabend. Mange steder har I desuden mulighed for at kombinere oplevelsen med øvrig underholdning, som for eksempel vinsmagning eller cocktailskole.

glaedeFind escape room i dit nærområde


Næste skridt er blot at finde et escape room, der ligger tæt på, så I slipper for at skulle køre så langt. Skal I være i københavn og omegn, kan du med fordel booke et escape room i København. Her kan du kontakte stedet for at høre mere om, hvordan du arrangerer den bedste polterabend hos dem.

Kommentarer lukket til Sådan holder du den bedste polterabend