fejring og fest
andre

Sådan skaber du plads i hjemmet til store fester

h3322

Er du rigtig festabe, og elsker du at holde store fester hjemme i din ejendom? I så fald skal du have fat i nogle tips og tricks til, hvordan du nemt skaber plads i hjemmet til disse store fester – og det er netop, hvad vi giver dig her!

Læs med her, hvis det har interesse.

damer til fest

Lette møbler og få dekorationer

Hvis det er de helt store fester, der skal afholdes, så skal der også gøres plads til dem. Der skal både være dansegulv og et område til baren. Og måske dit spisebordsområde endda skal forlænges? 

Den bedste måde at skabe plads i ens hjem til store fester på er ved at flytte rundt på møbler, så der er plads til menneskerne. Og hvis dette er en ting, der ofte sker i dit hjem, så kan det være en god ide at investere i nogle lidt lette møbler – så er de ikke så tunge at flytte med. 

Samtidig er det måske en ide at have få genstande stående fremme mere eller mindre permanent. På den måde er du også sikker på at dekoration falder på gulvet, når det går for sig med flytningen. Eller at der lige kommer en vildfaren hånd, når det går løs på dansegulvet. 

Lav om på væggene i dit hjem?

At lave om på de fysiske strukturer af dit hjem og for eksempel igangsætte en nedrivning af bærende væg kan godt virke som en noget stor ting at gå i gang med. Og det kan da også godt vise sig at være helt unødvendigt for mange. Men måske er det det ikke for dig?

Hvis du altid bruger et bestemt rum af dit hjem til festerne, som for eksempel din dagligstue, men ikke bruger et tilsvarende værelse, for eksempel et gæsteværelse, hvorfor så ikke slå de to ting sammen?

Der er ingen grund til at have et værelse i ens hjem, som man alligevel ikke bruger. Især ikke når man kan bruge den overskydende plads meget bedre inde ved siden af ved simpelthen at rive en lille væg ned. Brug dog professionel hjælp til jobbet, hvis du går i gang med dette. 

Kommentarer lukket til Sådan skaber du plads i hjemmet til store fester