andre

Hav helt styr på hunden, når du er ude af huset

h3322

Hunden er menneskets bedste ven, og har man en dejlig hund, vil man gå langt for, at den skal have det godt. Det skal dog samtidigt være muligt at nyde gode ture ude, koncerter og andre spændende oplevelser uden at bekymre sig om hundens velbefindende. Der er flere ting, du kan gøre. Eksempelvis kan du installere en hundelem XL, for at du med god samvittighed kan efterlade hunden i sit eget selskab, mens du er afsted.

trist hund

Hav gode rutiner, når du forlader hjemmet

Din hund kender sikkert alle dine rutiner ud og ind. Den ved, at når du gør bestemte ting, så er du på vej ud af døren. Derfor kan du være mere opmærksom på din hunds reaktion på bestemte bevægelser og situationer, så den ikke bliver urolig og forvirret. Nogle hunde bliver frustrerede og gør eller hyler, hvis den ikke føler sig godt tilpas ved afskeden. Lav om i dine rutiner, hvis du fornemmer din hund bliver frustreret og ked af det, når du gør klar til at gå. Giv gerne din hund en lille godbid, når du forlader hjemmet, så den forbinder din afsked med en behagelig ting.

Sørg for at hunden selv kan komme ud med en hundelem i XL

Når du er ude af huset, kan din bedste ven have brug for selv at komme ud at besørge eller bare få lidt frisk luft. En hundegård med hundehus er en løsning, men har du ikke pladsen til en hundegård, så kan du installere en hundelem i din dør. Det fungerer også, mens du er hjemme, så du ikke behøver åbne døren, når Fido kradser for at komme ud. Har du en lille hund, er det nemt at finde små lemme til hunde eller katte, men har du brug for en hundelem i XL, så kan du finde en hundelem XL lige her. Hundelemmen kan installeres i trædøre, men har du en glasdør, skal den monteres i en murstensvæg. En hundelem XL fylder lidt mere, så det kan være en fordel at sætte den i en murstensvæg.

hund

Gør hjemkomsten knap så intens

De fleste hunde bliver enormt glade og meget intense, når deres ejer kommer hjem. De kan finde på at springe op på med beskidte poter og måske tisse på gulvet af glæde. Skal du afsted til en koncert eller en anden form for begivenhed, kan du gøre hjemkomsten mere afslappet, så din hund ikke bliver unødigt stresset. Du skal ikke afvise din hund, men i stedet ignorere den uønskede opførsel. På den måde vender du din hund til, at din hjemkomst ikke er en ekstrem begivenhed i dens dag.

 

Kommentarer lukket til Hav helt styr på hunden, når du er ude af huset